lørdag 22. mai 2010

Week- day & end.

På torsdag var jeg på åpningen av Weekday og den nye Monki-butikken på Karl Johan. Endelig er Weekday å finne i Oslo, og med vintage attpå til! Goodie...











Pinse! Regn og sol om hverandre. IKEA på en lørdag som stengte kl. 1600 uten at vi visste det. Filmaften med meg selv fordi jeg føler for mitt eget selskap ikveld. Èn uke igjen til Tina blir den peneste mammaen jeg har sett. Shit, we are growing up... Jeg har også glemt å offesielt gratulere Tina og Håvard med ekteskapet. De tok en Carrie & Big and went down to city hall. Jeg synes det er helt fantastisk at de har startet en liten familie på ordentlig! Kall meg old fashion, men jeg er en av dem som fremdeles setter ekteskap høyt og virkelig synes at det symboliserer noe viktig. Det handler om at to mennesker har en seriøs intensjon om å dele resten av livet med hverandre, respektere hverandre og offentliggjøre det for hele verden å se. Gratulerer så mye, Tina & Håvard. Dere er marvellous!!





This is today's outfit:
sko: h&m
blondesokker: lindex
jumpsuit: designers remix
skjorte: weekday
hatt: accessories
veske: cèline



2 kommentarer:

  1. ynglingsinnlegg so far <3 kjempefine bilder av deg også. you look great!

    SvarSlett
  2. takk, kjære.

    og du VET at jeg hadde vært der på dagen din hvis jeg visste at dere hadde blitt sittende såpass lenge, eller dersom jeg ikke måtte jobbe til stenging..

    I love you!

    SvarSlett

comment, please?