fredag 21. mai 2010

A hat that flies in the wind...hatt: h&m fashion against aids
maxidress: h&m
sko: weekday
kortermed cardigan: whyred
veske: cala & jade


Idag leste jeg en artikkel om at de fleste store, internasjonale bloggerne får sine perfekte bilder tatt av sin kjære. Så jeg dro opp iPhonen min på vei hjem idag og hustlet Han Fine til å ta noen bilder av meg. Jeg poser, han synes jeg er en smule teit som poser, jeg sier at han skal få med hele antrekket, han vil hjem til xboxen...

Jeg nok ikke jeg blir en stor blogger av denne grunn, men jeg må jo innrømme at jeg personlig synes det er morsommere å følge med på bloggere som tar seg bryet med å hustle andre til å ta style-bilder fremfor å ta det i speilet. Men, hvis kjæresten/venninnen/foreldre/mannen på gata eller hvem det nå måtte være ikke er tilstede, så seff... Be my guest... Pose in front of the mirror and be happy, happy!

God helg alle sammen! Imorgen skal jeg på IKEA og drikke smoothies med Tina. Marvellous.


3 kommentarer:

  1. tusen takk :) det er jammen meg du også! gleder meg til å se fotoshooten din! når kan den sees i sin helhet?

    SvarSlett
  2. Haha, sånn har vi det hjemme hos meg også! To minutter før vi skal ut av døra tvinger jeg forloveden min til å ta bilder av meg. Han repliserer med at da rekker vi ikke tbanen, mens jeg maser om at han må passe på å få med skoene, fokusere sånn at det blir bilde av meg og ikke veggen bak meg og at jeg ikke ser rar ut... Men men, de lærer etterhvert!

    SvarSlett

comment, please?