onsdag 21. april 2010

Im a total fake!

sko: lyserosa converse

kjole & tubeskjerf: h&m
mocca-jakke: whyred
veske: cala & jade


Jada, det er nok en smule harry, men jeg savner å ha langt hår om våren. Og jeg gjør den samme "feilen" hver eneste høst - jeg klipper håret kort fordi jeg synes det passer bedre til høstkolleksjonene... Pluss at jeg aldri klarer å bestemme meg for om jeg trives best med kort eller langt. Nå er det forøvrig snart strålende sol og fullstendig vår, men håret mitt har absolutt ikke rukket å henge med, til tross for at det vokser veldig fort. Jeg har derfor gått til innkjøp av clip-ones fra Bobbys. Superenkelt å sette inn. Til meg passer det best å ha i sidehestehale eller Wang-flette ettersom mitt ekte hår er klippet i en bob. Folk har delte meninger om løshår, men jeg forsvarer fenomenet med nebb og klør, så sant det er i riktig farge og god kvalitet - det skal se ekte ut! Jeg liker å ha valg! Det vil passe perfekt til en sommersøt, hvit bommullskjole, eller til akkurat det jeg hadde på meg idag. Do you like?

4 kommentarer:

 1. Veldig!! love it.. digg å kunne variere litt.. mange som har gitt extenssions et dårlig rykte,men hvis det gjøres ordentlig er det ganske så fierce :)

  sees

  SvarSlett
 2. haha! så høflig du plutselig er i kommentarene dine, frk. Tina. Gått inn i en riktig mamma-rolle? :p

  SvarSlett
 3. Det der så veldig naturlig ut! Jeg trodde faktisk at du hadde postet et eldre bilde med langt hår, hehe. Og du er heldig som kler både kort og langt hår:)

  SvarSlett
 4. fin er du min kjære cel. og fin ny blogg!

  SvarSlett

comment, please?